En läskig upplevelse...

publicerat i Vardag;
 
Viggo har fått en riktigt jobbig halsfluss och inte nog med de så fick han väldigt jobbigt att andas i går . Min snälla bror och Viggos bästaste morbror körde in oss till akuten. Väl där togs det en massa prover och Viggo fick inhalera. Sen skulle vi få åka hem, men innan vi åkte visade jag läkaren Viggos utslag på kroppen ( utslagen som visats för en annan läkare dagen innan och friades) 
Men den här läkaren blev riktigt orolig. Viggo hade hela bröstkorgen samt axlarna fulla med petekier (små hudblödningar) Viggo blev därför inlagd på barnavdelningen och läkaren kom och tittade till oss 7(!!!!!!) gånger under natten. Då kan jag säga att jag blev orolig, inte ofta en läkare tittar till honom så ofta på en natt. 
Viggo vaknade utvilad och vi blev kvar på avdelningen tills sen eftermiddag innan vi fick åka hem. Efter många samtal med läkarna och ett flertal prover senare konstaterades det att petekierna berodde på den kraftiga infektionen och Viggos blödarsjuka. Men innan vi visste de, fy tusan va läskigt de va. Viggos pappa Jimmy åkte direkt från jobbet i Stockholm den dagen och kom till oss i Falun. Guld värt! 

Kommentera inlägget här :