Den 28 februari..

publicerat i Vardag;
Idag fyller världens bästa morbror Jesper år! Grattis bästa du❤
För precis ett år sedan, tänk att Lilleman  har varit så liten❤❤


Ny blödning på knät..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
I tisdags kväll fick Viggo en ny blödning på utsidan av höger knä, precis ovanför leden. Han har fått Tranexamsyra 3 gånger/ dygn men idag hade blödningen fyllt på sig rejält så det blev ett samtal till koagulationsjouren. Jouren sa som precis som jag trodde, han behöver en dos faktor 8. Så jag och Viggo fick lov att åka en säng till Falun. Väl där träffade vi sköterskan S och undersköterskan L efter 5 försök så satt äntligen Pvkn där. Viggo tyckte inte alls att de roligt idag, och det blev inte bättre av att han är dunder förkyld. Läkaren kom dit och kikade på blödningen, men lyssnade även på Viggos lungor då hon tyckte han lät så tät. De rosslade rejält men han lät inte obstruktiv så de va skönt! 

Viggo fick en dos faktor 8 och pvkn fick sitta kvar då han eventuellt behöver en till dos i morgon. 

En informationsträff..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Efter att jag gett Viggo faktor 8 åt vi lite gran och strax där efter började Viggos farmor, faster, gammelmoster, Ebba, gammelmormor och gammelmorfar Bengt komma. Efter att alla hade kommit var det dags att träffa sjuksköterskan S och läkare A på dagvården för att få information om Viggos sjukdom. Det blev en bra träff tycker jag läkare A och ssk S är verkligen bra och förklarade på ett bra sätt. The Family skötte sig också bra och ställde en hel del frågor. Så jag hoppas dom har lite större förståelse nu och fått en lite större inblick i hur vi har det. 

Efter mötet så åkte vi alla ner på stan och fikade på waynes! Vi tog även en tur in på polarn och pyret och Viggo fick jätte fina saker. En jacka av gammelmormor och gammelmorfar och byxor av sin farmor.
Älskar verkligen dressen❤ och den passar perfekt till den turkosa vindfleecen Viggo fick av sin gammelmoster förra veckan! 

Den här fick jag av faster Frida, passar väldigt bra här i vår lilla familj:)