Livet..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Livet springer fram med en hiskelig fart. Mycket händer nu, så mycket att jag nästan inte hänger med själv. Jag har köpt ett litet radhus till min och min prins, helt underbart. Det ska bli så skönt att slippa alla dessa trappor med en son som nu ska springa upp och ner för dom själv om han får som han vill.. 
Så nu ska vi snart börja packa, men vi ska renovera en hel del innan vi kan flytta in i vårt lilla krypin:) precis bredvid finns det en lekplats som Viggo redan har varit och prov lekt i,, åh det kommer bli perfekt för oss!! 

Det har också gått väldigt bra att sticka Viggo den senaste tiden, visst vi har haft några bakslag men det går bättre, vilket är jätte skönt. Jag har nu två kärl som jag pendlar mellan de i armvecket samt handen. Som sagt livet rullar på och just nu går det bra och vi längtar så tills värmen kommer. 

Bättre sent än aldrig..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Vi hade en helt fantastisk helg i Södertälje där vi träffade massor av människor som har en ungefär lika vardag som vi har, dvs ett barn med blödarsjuka. Helt fantastiskt att se dom större barnen, det går absolut inte att säga vem som har sjukdomen eller om det är ett friskt syskon. Att både se de större barnen samt att få höra deras föräldrars erfarenheter samt råd till oss som ganska så nyss börjat den här resan är helt underbart. Men en helg är alldeles för kort, när man känner sig som mest hemma så ska vi åka hem. 2016 hoppas vi kunna åka med på klimatresan dvs. 1-2v utomlands med flera familjer. 


Det absolut bästa med helgen är att se att vi är faktiskt inte ensama, även om det ibland känns så. Och att vi så klart har funnit nya vänner, vänner för livet❤️