Vår jul..

publicerat i Vardag;

Jul. 
Här sitter Viggo och tittar efter tomten som kom och åt gröten kvällen den 23/12, väldigt spännande. Sen efter att tomten hade visat sig spelade vi Bingolotto med ett härligt gäng människor hemma hos oss. 

Julafton.
Vi hade en fantastisk julafton på alla vis. Det är så roligt att Viggo har blivit större, man märker verkligen att han förstår mer och uppskattar saker på ett helt annat sätt. Julen va en härlig upplevelse och han pratar om den än. Jultomten och alla paket va såklart bäst.

En mysig Julaftonsmorgon hemma hos mamma och Patrik. 

Sen så åkte alla hem till min moster och familj så vi brukar göra och fortsatte att fira jul där. ❤️
Och vi avslutade julafton hemma hos Viggos farmor Lotta och Roger, faster Frida och morbro Jesper va också med. Viggo somnade tillslut i soffan och vi vuxna spelade spel. 
Tack alla som var med och gjorde Viggos och vår julafton så mysig❤️

Kvälls medicin..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Igår kväll kl 23,00 gav jag Viggo medicin efter att han ramlade när vi var hemma hos min pappa och åt. Super mysigt var det. 
Men när vi va där va Viggo helt vild och kastade sig bakåt när han satt ner och slog bakhuvudet i golvet. Det gick bra men jouren tyckte han skulle ha en dos faktor 8 ifall att. Så vi fick Emla när vi kom hem och sen var det dags att ge medicin. 
Det gick som ni ser super bra. Viggo har börjat vilja sitta helt själv när vi ger medicinen, jag låter honom göra det när jag känner att han är med på noterna. Men har alltid en annan med som sitter bredvid och kan hålla hans arm om det skulle behövas. 
Men han är så duktig😍 


-"jag vill till andra doktorn"

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;


 I kväll blev det en ambulanstur för Viggo💕Han hoppade upp på toalettstolen och gjorde en kullerbytta ner från toaletten och rakt ner i golvet med huvudet före.  Han är verkligen snabb som blixten⚡️ Vi mellanlandade på Akuten innan vi fick komma till avd 34👍🏻❤️ 
"Jag vill till den andra doktorn" sa Viggo när vi träffade sjuksköterskan på akuten. Hon va super och hade redan kollat i Viggos journal, där det står att vi inte ska vara på akuten utan ska direkt till barnavdelningen👍🏻


Påväg från akuten till barnavdelningen. 


Efter fyra försök satt äntligen PVK'n och det var jag som satt den efter andra försöket. Hans kärl ville inte alls idag, stenhårda. Han fick en dubbel dos och så kommer sköterskorna in och kontrollerar honom inatt.
Men han mår bra och är sig lik. 
Han berättade för läkaren att han tyckte att han pratade konstigt, då han bröt på engelska. Så dom hade en lång pratstund om detta. Han har även visat sjuksköterskorna hur man bowlar och även hur man visslar. 

Nu sover äntligen prinsen och vi hoppas få några timmars sömn ialla fall. 
Den bästa av dom bästa❤️