En olycksdrabbad liten kille..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Idag har Viggo råkat ut för lite allt möjligt, han snubblade ner från mormors farstu, ca 2dm hög, tog emot sig med armarna men fick endel skrubbsår lite här och där. Strax därefter vickar han en stor leksakslåda, får ena delen på överläppen och blir super ledsen såklart, han blev direkt svälld och han är nu röd och lite hård. Han fick direkt en dos tranexamsyra, och jag har även kylt lite nu när han somnat och får hålla kolla på det nu under kvällen och kyla lite till. I morgon är det dags för en dos faktor 8 och det känns skönt! Han har även fått ett blåmärke på knät i dag som tycks växa på sig... Så ja det ska bli skönt att ge honom en dos i morgon! 

En dag på classic car week..

publicerat i Vardag;
Igår kväll var det tjejernas kväll. Vi lånade Isabells brors Amazon och ragga runt i på rättvik, sen drog vi vidare till bowlingen och kollade på Topcats! En kanon kväll blev det, tack alla inblandade❤En dos faktor 8..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Imorse åkte vi upp till viggos farmor där faster Frida var. För idag fick hon hålla i Viggo medan han fick medicinen. Det gick super bra, stack en gång och fick fint backflöde och kunde spruta in medicinen utan problem. Viggo var super duktig och satt näst intill helt still. Viggos pappa Jimmy och hans kompis var också där så dom kollade på..