World hemophilia day..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Idag är det en speciell dag för oss, den 17 april.  World hemophilia day🎉 Idag går våra tankar till alla superhjältar där ute som kämpar med sjukdomen lika som vår superhjälte Viggo här hemma. Låt oss kämpa tillsammans❤️

Rehabiliteringsresan, de bästa vi gjort!

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Den 20 mars flög vi till tenneriffa för att delta i årets rehabiliteringsresa som blödarförbundet anordnat. Veckorna innan resan var väldigt tuffa för oss, mycket sjukhuset tid både pga Viggos blödarsjuka men också förstoppningen. Jag kände mig inte alls säker på att vi skulle våga oss iväg på resan, men är så glad att vi tillslut gjorde de. Med på redan var ett läkarteam med en läkare, en sjuksköterska och en sjukgymnast. 

Vi hade en helt underbar vecka. Det går inte riktigt att beskriva hur värdefullt det är att få träffa familjer som lever med samma sjukdom i familjen som vi gör. Att få tips och information. Att få möta familjer som har levt med sjukdomen i flera år längre än vad vi har gjort är verkligen helt fantastiskt, Att få se deras äldre killar leka och springa runt precis som vilka killar som helst. Men även att få höra vilka svårigheter dom har stött på under åren. 
Att se Viggo springa runt och leka med sina kompisar. Kompisar som har hjälm och tar medicin precis som han. 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helt om vår resa, för den var så mycket mer än bara en resa. Den gav oss energi att återgå till vardagen och fortsätta kämpa med allt som vi kämpar med här hemma. Tack alla som gjorde denna resa så minnesvärd och betydelsefull❤️ 
Viggo får hjälp av sjuksköterskan att sticka Jimmy. Vem kunde tro att vår treåring skulle kunna göra det här? Han är bäst! 

Viggo och kompisen Noah 

Älskar den här bilden på min badpojke💙