Pvk bort och babysim..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
Nu äntligen har jag pratat med KS.. Och fick veta att jag kunde ta bort Viggos Pvk då han troligtvis inte behöver nå mer faktor 8 för denna gång. Så skönt.. 

Så jag tog bort Pvk:n men mamma hjälp..( Viggo satt i hennes knä) han tyckte inte om det, luggades ju jätte mycket i håret då plåstren satt hårt. Men han va så duktig och det gick bra! 

Sen fick vi även klartecken från läkaren att vi kunde åka på babysim. Så det gjorde vi. Mormor Marie var med och bada och Farmor Lotta och Faster Frida var med och kollade. Jätte skoj:) 

Viggo tyckte som vanligt att det va super skoj att bada. Men va lite lugnare än han brukar i vattnet.. Vi var nog lite trötta båda två.

Efter badet gick vi alla och fikade på Siljans med Fanny och Nils! Trevligt trevligt! 

T o r s D a g

publicerat i Hemofili A - Svår;
Just nu ligger Viggo och sover, och jag ligger i soffan och försöker vila lite jag med. Men det går inte.. Känns som om jag inte kan slappna av, och har lite hjärtklappning. Måste vara för att vi hade en jobbig dag igår?! 

Väntar också på att personalen från Karolinska ska ringa. Så jag vet om Viggo behöver mer medicin idag eller inte.. Blödningen har nämligen blivit lite större ca 1 cm. Men jag hoppas verkligen att vi inte behöver åka in igen. 
För i dag är det torsdag, vilket betyder att det är babysim på eftermiddagen. Och både jag och Viggo tycker det är så mysigt:) 

Så håller alla tummar jag har för att dosen han fick igår räcker!!