Inlagda på barn i Falun..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
I kväll när jag skulle sätta på Viggo pyamasen så kastar han sig bakåt och träffar betongväggen väldigt hårt med bakhuvudet, och utan hjälm dessutom. Han kanar direkt ner i sängen och jag ser hur han försöker hålla tillbaka tårarna. 
- "viggo hur gick det? Gjorde de ont?"
-"JaA.. "
-"Viggo man får bli ledsen när det gör ont"
-"nää, mamma" tårarna börjar komma. 
-" jo det är säkert man får de, älskling" 
Och Viggo kastar sig i min famn och blir tok ledsen och säger jätte ont mamma samtidigt som han tar sig för huvudet.
Efter en lång stunds tröstande, sätter vi oss i soffan. Jag sätter på Emla plåster och märker att Viggo är lite loj. Ringer koagulationsjuren som säger att vi ska åka in till Falun för en läkarbedömning och att jag även ska ge honom faktor 8

Mormor Marie kör in oss till Falun, när jag ska ringa och berätta till avd att vi är påväg kommer jag knappt i håg vad jag brukar säga, de va så längesen sist!  
Viggo är sitt vanliga jag när vi rullar mot Falun. 

Väl inne på avd blir vi mottagna av två sköterskor, dom har gjort i ordning allt inför pvk sättning. Jag sätter en pvk i Viggos högra arm och ger honom en dos faktor 8. 


Nu får vi spendera natten här och förhoppningsvis får vi åka hem tidigt i morgon bitti! 
Ajajaj mamma!

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;

Ajajaj mamma säger Viggo! Han har ont i rumpan pga. En muskelblödning. Han är en tapper liten kille, jag ser på honom hur besvärad han är utav den men ändå springer han runt och leker. Inte alls som han brukar men han gör det endå. Men den största delen av kvällen har endå spenderats i soffan framför Pippi Långstrump. 
Jag ringde barnkoagulation och efter att ha pratat med sjuksköterskan V så gav jag Viggo en dos faktor 8. Så får vi se om han behöver en till dos i morgon! 
Men nu hoppas vi på att vi får sova lite i natt. 

Snön bara öser ner..

publicerat i Vardag;
Och Viggo älskar de❄️ tänk att min allra käraste fyller 2 år om en månad. Helt sjukt va tiden går fort💙