En liten uppdatering...

publicerat i Hemofili A - Svår;
I fredags den 29 november var jag, Viggo och mormor Marie på barnmottagningen i Falun. Vi fick träffa två stycken läkare som undersökte Viggo och berättade lite vad dom kunde hjälpa Viggo och mig med. Då Karolinska har det huvudsakliga ansvaret över viggos sjukdom/ behandling. 
Träffade också en sjuksköterska vi träffat flera gånger tidigare, gillar henne verkligen! 
Fick ett väldigt positivt intryck och det kändes bra när vi gick därifrån. 

Dom undersökte Viggo och tittade på hans kropp efter blödningar, just då så såg det ganska så bra ut, han hade ingen direkt pågående blödning utan bara märken efter några som hade stannat av. Men jag sa till läkaren att jag kände på mig att han snart skulle få en ny. Och så rätt jag hade, på kvällen när vi kom hem så hade Viggo mycket riktigt en ny blödning på ena armbågen. Så typiskt! Men jag hoppas att det ska räcka med att ge Tranexamsyra som han nu har ätit varje dag sen vi va i Stockholm senast pga av att han blödningar stup i kvarten. 
Stackars liten, tur han är så duktig på att ta medicinen❤

Fan fan fan..

publicerat i Vardag;
Skulle fixa om i bloggen så råkar jag radera all design! Så jäkla klantigt.. Så nu får de va så här tills jag fixat allt igen. Men efter att ha suttit ett antal timmar så ger jag upp. Vet att det ser knasigt ut i mobilen men vänd mobilen så blir de iaf lite bättre...

Sorry..

Första natten i sin säng..

publicerat i Ensamstående mamma, Vardag;
I natt ska Viggo förhoppningsvis sova första natten i sin egna säng. Känns både bra och ledsamt.. Han har ju liksom sovit bredvid mig i över 9 månader. Liten börjar verkligen bli stor och det går alldeles för fort för min del! 
Så snälla kan nån stoppa tiden?!

Men om han sover bättre där så vore de ju toppen. För i nuläget så vaknar han 4-5 gånger per natt. Zzzz...Min lilla döskalle bebis ❤