En skit vecka rent ut sagt...

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
I måndags var vi i Falun på dagvården som vanligt för att Viggo skulle få en dos faktor 8 men efter 5 försök så fanns det ingen mer stans att sticka. Sköterskan S ringde barnkoagulation för att höra hur vi skulle göra och det blev bestämt att vi skulle komma tillbaka på onsdagen.. Vi träffade även Viggos andra läkare i Falun, vi fick lite nyheter som jag känner mig väldigt orolig och nervös över. Men vill inte dela med mig om allt innan jag vet säkert! Ska bli väldigt skönt att komma ner till Stockholm på tisdag och få mer svar! 

Onsdag: vi åkte till Falun med faster Frida. Vi blev på sjukhuset nästan hela dagen, men hann med ett lunchbreak på stan. Efter mycket om och men så fick han äntligen sin dos faktor 8. Är verkligen så himla glad att det är Sköterskan S som sticker Viggo. Hon är klart bäst! 

En dag i Falun..

publicerat i Hemofili A - Svår, Vardag;
I dag har vi varit i Falun med Stina. Viggo fick som planerat en dos faktor 8, det är ju torsdag! I dag var den väldigt välbehövlig då Viggo vaknade med ett stort och hårt blåmärke på smalbenet i morse. Efter tre försök satt pvkn där och han kunde få sin medicin. 
 Vi träffade också Monica en sväng på sjukhuset❤ efter gick vi ner på stan och åt lunch och shoppade lite! En trevlig dag helt enkelt!!
En trött kille som somnade på kvällspromenaden❤

Stor bowlarn..

publicerat i Vardag;
Idag har Viggo bowlat för första gången med morbror Jeppe! 
Super intressant och roligt tyckte Viggo.
Och hur sött är det inte med dom små bowlingskorna?!